• Разпродажба
  • Новинка
Възрастна двойка орнаменти смола занаятчийна фигурка на работния плот декорация на масата

Възрастна двойка орнаменти смола занаятчийна фигурка на работния плот декорация на масата

 
BGN 2.33

Наличност
Налично

50cm/ 6 - Материал : смола. - може да се използва като обзавеждане на дома и обзавеждане на автомобилна декорация. След добра обработка текстурата е твърда и външният вид е красив. Може да се използва като обзавеждане на дома и обзавеждане на автомобилна декорация. - Големите качествени материали и добрата изработка гарантират нейната издръжливост и практичност. - Цвят : както е показано. Характеристики
. - Тази декорация на занаяти смоли е добър подарък за любовник, рожден ден на приятел, Коледа и т. Тази статуя на възрастна двойка е направена от висококачествен и безопасен смолен материал и има дълъг експлоатационен живот. Добра статуя на занаята за смола за декорация на сватбени, домашни и офис маса. - Размер : около 17. Тази декорация на занаятите на смоли е добър подарък за любовник, рожден ден на приятел, Коледа и др. В допълнение, той също е подходящ подарък за любовници на годишнина или Свети Валентин.
Страхотно качество на материали и добра изработка гарантират нейната издръжливост и практичност. - След добра обработка, текстурата е твърда и външният вид е красив. Уникалният му дизайн символизира романтичната любов и може да се използва като декорация за сватби или годишнина от сватбата.


Основни характеристики

Избор на клиенти