• Разпродажба
  • Новинка
Метални очила кукла кукла очи очила мини очила кукли Обличайте очила реквизит

Метални очила кукла кукла очи очила мини очила кукли Обличайте очила реквизит

 
BGN 10.49

Наличност
Налично

Изработени от здрав метал, тези очила за кукли са едновременно издръжливи и привлекателни, което ги прави идеалният аксесоар за украсяване на вашата кукла Мини очила за кукли, забавен начин за стимулиране на вашата креативност и въображение, забавно и интересно. Малките момичета вече могат да обличат куклите си по всякакъв начин, по който желаят. - Кулс очилата могат да бъдат чудесен инструмент за обличане на кукли, съвместим с различни видове кукли, от модерни до реколта. -Смест : 5. - мини очила за кукли, забавен начин за стимулиране на вашето творчество и въображение, забавно и интересно.86in
. С гладка и фино полирана повърхност те са както подредени, така и елегантни. - мини очила, забавен аксесоар, който може да добави нотка на личност и характер на всяка кукла, подходяща за колекционери. Куклите очила могат да бъдат чудесен инструмент за обличане на кукли, съвместим с различни видове кукли, от модерни до реколта.
Мини очила могат да добавят нотка на уникално за облеклото на куклите и да допълнят други Аксесоари очила за кукли, кукли Обличащи очила, очарователни мини очила, мини очила за кукла, очила DIY кукли, смешни очила декори, очила за очила за обличане, очила за кукли за декор, аксесоари за кукли, очила за кукли.


Основни характеристики

Избор на клиенти