• Разпродажба
  • Новинка
Ubesgoo Corner Shelf, Tiers ъглови рафтове за хол, стена ъглов шкаф за книги, свободно стояща стойка за цветя за снимки на снимки за съхранение на играчки за съхранение на играч?

Ubesgoo Corner Shelf, Tiers ъглови рафтове за хол, стена ъглов шкаф за книги, свободно стояща стойка за цветя за снимки на снимки за съхранение на играчки за съхранение на играчки

 
BGN 22.66

Наличност
Налично

Макс Регулирайте се лесно. Моля, инсталирайте стоки с инструкцията Ръководство. След като намерите по -малко парчета, моля, предоставете. Струпването в дома ви по подреден начин. Препоръчва се инсталацията да не е прекалено стегната. Подробна инструкция е включена, за да сте сигурни, че можете да я сглобите с лесно -ефективни : 1.Въведение : Все още ли се притеснявате за малкото пространство у дома, много неща ,. Вътрешен декор за дома, офиса, хола или балконията 6. Цвят : селски кафяв2. Когато получавате стоките, моля, потвърдете продукта според списъка на инструкциите.5) cm (l x w x h) 4. Кръгла дъска за безопасност. Размер на продукта : (18. Повече стабилност. Направете инженерно предприятие, здравата конструкция може да ви служи за дълго време. И няма място за съхранение? Ще ви осигурим перфектен ъгъл. стабилно на неравномерни повърхности и се вписва добре до стената. Статичен товарен капацитет на всеки рафт : 22 фунта / 10kgpackage включва : 1 х ъглов шелф бележки : 1 . След инсталирането на конструкцията, твърдът на интерфейса за. Ръкодемен табла за безопасност7. Рамката е проектирана да пасва на ъгли, което ви позволява да украсите малко пространство. Подходящи снимки, за да се свържете с нас.


Основни характеристики

Избор на клиенти