• Разпродажба
  • Новинка
Заменящ се филтър за четка за ролка, съвместим за безжични вакуумни аксесоари

Заменящ се филтър за четка за ролка, съвместим за безжични вакуумни аксесоари

 
BGN 15.59

Наличност
Налично

Висока производителност - Филтър за подменящ се за миене за безжичния X7, може да премахне 99% от мръсотията, косата на домашния любимец и праха, за да подобри въздуха Качество в дома ви, когато вакуумирате . Поддръжка - Препоръчваме да сменяте четката за ролки за домашни любимци на всеки 3 месеца, в зависимост от честотата на употреба.Материал : Пластмасова
Цвят : Както е показано
Съдържание на пакета :
2 x Rolling Brush
2 x филтър
Само горното съдържание на пакета , други продукти не са включени. За употреба с кръстосания X7 безжичен PET 3350 2832 2955 Безжичен почистващ препарат за почистване и прахосмукачка. Ролките с четка са изработени от микрофибър и пластмаса, за да се отстранят мръсотията и да се сведе до минимум досадната коса на домашни любимци, силен почистващ капацитет, издръжлив .
Забележка : Светлината и различните дисплеи могат да причинят цвета на елемента на снимката малко по -различен от истинското нещо. Съвместимост - Подобрена четка за подмяна на ролки за домашни любимци. Може да се почисти на ръка с помощта на чешмяна вода и почистващи препарати и да се остави да изсъхне напълно преди употреба . Разрешената грешка в измерването е +/- 1-3cm.


Основни характеристики

Избор на клиенти