• Разпродажба
  • Новинка
Ръчен пластмасов кнедли за кожа за многократна употреба на пай с дръжка малък преса за преса за преса кухня DIY готварски готварски готвач готвач

Ръчен пластмасов кнедли за кожа за многократна употреба на пай с дръжка малък преса за преса за преса кухня DIY готварски готварски готвач готвач

 
BGN 8.11

Наличност
Налично

Лека грешка поради различни измервания на ръцетеБезопасен материал : производителят на кожата на кнедли е изработен от ABS, който е носим, ​​водоустойчив, лек, не е лесен за счупване.
Възможно е да има няколко цветни изкривявания.
Цвят : тъмно зелен, жълт, розов, бял.
Ненис Животът на обслужването.
Възможно е да има няколко цветни изкривявания поради различни компютърни резолюции. За да носите и съхранявате, без да заемате много място. Безопасен материал : производителят на кожата на кнедли е изработен от ABS, който е носим, ​​водоустойчив, лек, не е лесен за счупване. ергономичен : кожният натиск на кнедли се предлага с ергономична дръжка, лесна за работа, осигуряваща удобно захващане, подходящо за възрастни и деца.
Широки приложения : Насочният кожен натиск е не само за приготвяне на кнедли, но и за пълнени кифлички, мини пайове и други сладкиши. Широки приложения : кожният притискащ кожен кожен е не само за приготвяне на кнедли, но и за пълнени кифлички, мини пайове и други сладки Заемане на много място .
1 парче производител на кожата на кожата.
Размер : Прибл.
Ергономично : кожният натиск на кнедли се предлага с ергономична дръжка, лесен за работа, осигурявайки удобно захващане, подходящо за възрастни и деца.


Основни характеристики

Избор на клиенти