• Разпродажба
  • Новинка
Disney Minnie и Daisy вид емблематични - тениска с къс ръкав за деца - персонализиран Royal

Disney Minnie и Daisy вид емблематични - тениска с къс ръкав за деца - персонализиран Royal

 
BGN 1.67

Наличност
Налично

Box, APO или FPO адрес Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P. Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка .
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Екранно изкуство. Насочете се към Disneyland или Walt Disney World? Откройте се с този тройник на Дисни.
Магия в детайлите.Официална стока на Disney
Тениски на Дисни Мики и приятели за момичета, момчета, мъже и жени; Тениски на Minnie Mouse; Тениски за патици от маргаритки; Тениски на Мини и Дейзи за момичета; Тениски на Disney BFF; Тениските на Disney за най-добри приятели
Направете „вид емблематично“ модно изявление в тази о-сладка тениска на Мини и Дейзи. 50 Съединени щати. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. С участието на нахалните и стилни най-добри приятели, тази цветна тениска на Disney е идеална за съвпадение с вашия BFF в националния ден на най-добрия приятел и извън него. Врат на екипажа. Кратки вградени ръкави. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана.


Основни характеристики

Избор на клиенти